Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

Dalla

Dalla

M’has dut gelor
llevant darrera fulla.
Avui recordo
l’oblit de la jaqueta
al pati de l’escola.

      
Lluís Ribes i Portillo

2 comentaris a “Dalla”

  1. Lluís veig que finalment t’has decidit per «recordar l’oblit», penso que l’encertas, tot i que les dues versions són vàlides, i realment decidir-se en poesia és complicat. A mí em passa continuament.
    Molt bona l’entrevista als senyor Pàmias.

  2. Gràcies Ignasi,
    la veritat és que aquesta era la primera versió i passat uns dies us vaig plantejar l’altre i potser m’agrada més la segona però el temps ja dirà si ho canvio aquí 🙂
    Gràcies pel comentari de l’entrevista, va ser una feina de tota la classe de l’any passat molt interessant!

Els comentaris estan tancats.

Poemes » Dalla

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama