Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

Firma

2 comentaris a “Firma”

  1. Bé, jo ja he firmat.

    Tot i que desgraciadament no crec que serveixi per res. És trist veure que hi ha gent que viu tant malament i sotmés a unes regles tant patètiques i il·lògiques pel sol fet d’haver nascut en un pais “extremista”.

    Penseu que aquestes noies podrien haver sigut companyes de facultat (o alguna cosa semblant) si haguessin nascut aquí. En fi.

Els comentaris estan tancats.

Artículos » Firma

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama