Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

En memòria als exiliats

2 comentaris a “En memòria als exiliats”

  1. Gràcies Rosa,

    una gran imatge en dedicatòria als exiliats. El texte (sembla una rectificació d’un texte que havia ja escrit) , el que va trobar el seu germà en un paper escric a mà a la xaqueta d’en Machado després que morís exiliat com la seva mare que morí tres dies després, de pena, al mateix lloc en un país veí.

Els comentaris estan tancats.

Artículos » En memòria als exiliats

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama