Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

KITO. Llibre il·lustrat per donar suport a la Lliga contra el Càncer

M’apunto a aquest projecte per materialitzar un llibre per donar suport a la Lliga contra el Càncer que opera a les terres de Tarragona.
Tal com explica la descripció del projecte:
“El llibre va dirigit a nenes i nens, però també al públic adult. Seria ideal que fos llegit conjuntament per petits i grans, a fi i efecte que s’establís de forma natural i espontània un col·loqui entre els membres de la família sobre el càncer, sobre la salut i la malaltia, sobre la vida i la mort…”
Sigues un mecenes i rebràs el llibre per la teva família.
Si us plau entra a la plana del projecte per informar-te que pot interessar-te també:  http://www.verkami.com/projects/7408-kito-llibre-illustrat-per-donar-suport-a-la-lliga-contra-el-cancer

2 comentaris a “KITO. Llibre il·lustrat per donar suport a la Lliga contra el Càncer”

  1. De res Ignasi!

    és un projecte molt interessant i molt proper. L’alegria que suposa que el llibre tiri endavant a les persones que esteu involucrats i les alegries i beneficis que poden produir en l’ajuda contra el Càncer s’ho mereix amb escreix!

    Felicitats!

    Lluís

Els comentaris estan tancats.

Artículos » KITO. Llibre il·lustrat per donar suport a la Lliga contra el Càncer

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama