Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

http://lluisribes.googlepages.com

2 comentaris a “http://lluisribes.googlepages.com”

  1. Hoooooola!

    doncs realment encara li queda molt, però el concepte és molt interessant i per segons quines coses és molt pràctic.

    De funcionar, funciona bé. És difícil trobar els servidors de google apagats… L’espai que et donen és de 100 Mb per pujar fitxers etc. Et donen també 5 direccions webs, per tenir fins a 5 webs.

    Et permet fer una pàgina web ràpidament, amb totes les seves pàgines secundàries, linkar és molt fàcil i posar una foto també. Tot i així, si has de canviar moltes coses molt sovint, com que tot es manega a través del navegador web amb ajax etc etc, a vegades és fa una mica rollo mantenir la web.

    Les plantilles estan bé, però no són gaire configurables, i configurar el disseny de la web al teu gust, és un xic complicat si vols canviar moltes coses però es pot.

    Molt interessant el tema de gadgets, que pots afegir d’una gran biblioteca fàcilment i li dona un toc més interessant a la teva web. Jo tinc la galeta de la fortuna i el buscador de la Wikipedia.

    Tema googleads, no ho sé. No ho faig servir, però m’imagino que sé per on van els tiros… i crec que pot ser molt útil i no crec que gaire difícil.

    Per últim, estic pendent a vere si comença a funcionar de mica en mica http://drupalsite.org. Pot ser molt interessant tot i que ara està amb beta i no està pulid.

    I això és tot, 🙂 ja ens contaràs records!

Els comentaris estan tancats.

Artículos » http://lluisribes.googlepages.com

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama