Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

Vergèlia

Aun podéis ver la exposición “Vergèlia” de Elisenda Ribes. No os la perdáis, está en la Casa Golferichs, en la Gran Vía de Barcelona con la calle Viladomat. Hasta el 31 de Diciembre a un paso de Plaza Cataluña podéis ver en la biblioteca de este centro entre libros y algunos alumnos que corren por la sala con sus primerizos trabajos esta fantástica obra de diez fotografías que compone “Vergèlia”:
“Fotografies dels espais que viuen més enllà de l’ordenació original dels creadors dels horts, jardins i parcs retratats en el seu esplendor, detinguts per a la mirada i la visita de qui trobarà la magnificència, entre humil i orgullosa alhora, amb la que tota aquesta vida rau mig amagada i perenne.”

“Fotografías de los espacios que viven más allá de la ordenación original de los creadores de huertos, jardines y parques retratados en su esplendor, detenidos por la mirada y la visita de quien encontrará la magnificiencia, entre humilde y orgullosa a la vez, con que toda esta vida acontece escondida y perenne.”

Aprovechar ahora que aun está en Barcelona… 😉


“Vergèlia”

Centre Cívic Golferichs
Espai Català i Roca
Gran Vía 491


Mostra un mapa més gran

Fotografía » Vergèlia

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama