Cercar
Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

Fotos Viaje Argentina Brasil

Actualizado:

Fotos Viaje

Buenas,

Os incluyo el link de las fotos del viaje de Brasil y Argentina:

lluisr’s flickr – Fotos Argentina Brasil

De momento sólo he colgado las panorámicas, pero iré subiendo otras. Si queréis activar el pase de diapositivas, cuando entréis en el link de arriba, tan sólo tenéis que clickear sobre slideshow arriba a la derecha.

Espero que os gusten…

Artículos » Fotos Viaje Argentina Brasil

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama