Cercar
Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

Mi Planta Blog II

A principios de Agosto os presenté una página web que crea una planta a partir de una página web. Por mi parte cree la planta de mi blog. Ahora ya ha pasado un tiempo, y tal como os comenté, volvería a crear una planta del blog meses después. Lo prometido es deuda:
Además os incluyo la planta blog de otro blog en el que participo, estatut05.blogspot.com:
Artículos » Mi Planta Blog II

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama