Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

El somni de la roca

“El somni de la roca” – Lluís Ribes i Portillo (cc)
Avui m’ha passat una història sorprenent caminant. Molt a prop de les roques de Céllecs m’he trobat amb aquesta. Li he preguntat que feia mirant el cel alhora que li demanava permís per fer-li una foto i m’ha respòs que somiava… somiava a ser núvol.
Amb el seu permís pujo la foto al meu blog.
Bona setmana!
Fotos » El somni de la roca

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama