Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

La web ElPetitViatge

Hola,
avui formalitzo la inauguració de la web definitiva de ElPetitViatge:
 
Aquesta web és un exercici visual poètic i informatiu realitzat arrel de la travessa a peu de Barcelona a Portbou de finals de l’any 2013.
La web ha sofert canvis durant aquests darrers tres mesos, ha estat viva: va començar sent un lloc per conèixer les etapes que anava a realitzar, posteriorment un cop iniciat el viatge va ser un lloc de trobada a on poder veure l’evolució del viatge amb fotos i comentaris in situ. I un cop finalitzat el viatge s’ha convertit en un petit espai que combina textos poètics catalans i uns tríptics fets amb fotos meves del mòbil de cada dia en concret.
Tanmateix no deixa de ser un lloc d’informació del viatge amb els enllaços a la informació tècnica de la travessa (podeu trobar els enllaços al final de cada foto i a la secció “Mapa“).

A continuació us deixo la llista dels autors que acompanyen amb textos seus aquesta web:

Al voltant d’aquest viatge pots trobar més informació al Wikilocs ElPetitViatge de Barcelona a Portbou pels camins de Costa així com al Twitter fent servir el hastag #elpetitiviatge podràs veure tots el tweets entre ells aquells que anava penjant mentres estava a la travessa.
Com diu l’amic Jordi, aquesta web és “una forma d’endreçar experiències, compartir-les i fer que els demés en puguem gaudir”. Desitjo que així sigui.

 

Viatges » Travessa Barcelona - Portbou » La web ElPetitViatge

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama