Generic filters
Cerca exacta
Cercar als títols
Cercar en el contingut
Search in excerpt
Categories
Fotos
Poemes
Viatges

El Jardinet

El Jardinet – Lluís Ribes i Portillo (cc)

“[..] … Cuando una hora después encontré a su marido en la puerta del jardín, descubrí, justo antes que me tendiera la mano, una manchita de polvos en mi corbata. ¡Esa manchita de polvos! No apartaba la vista de ella y traté de sacudirla con una mano, mientras ponía apresuradamente la otra en la suya.” 

Rainer Marie Rilke

Fotos » El Jardinet

Lluís Ribes

Fer arribar la vida digital a la gent és la meva dedicació, la fotografia allò amb el que més m'agrada expressar-me i de la poesia un constant aprenentatge. Aquesta web va començar el 2005 i recull aquestes inquietuds i d'altres que he volgut compartir.

Si vis amari, ama