La web ElPetitViatge

Hola,
avui formalitzo la inauguració de la web definitiva de ElPetitViatge:
 
Aquesta web és un exercici visual poètic i informatiu realitzat arrel de la travessa a peu de Barcelona a Portbou de finals de l’any 2013.
La web ha sofert canvis durant aquests darrers tres mesos, ha estat viva: va començar sent un lloc per conèixer les etapes que anava a realitzar, posteriorment un cop iniciat el viatge va ser un lloc de trobada a on poder veure l’evolució del viatge amb fotos i comentaris in situ. I un cop finalitzat el viatge s’ha convertit en un petit espai que combina textos poètics catalans i uns tríptics fets amb fotos meves del mòbil de cada dia en concret.
Tanmateix no deixa de ser un lloc d’informació del viatge amb els enllaços a la informació tècnica de la travessa (podeu trobar els enllaços al final de cada foto i a la secció “Mapa“).

A continuació us deixo la llista dels autors que acompanyen amb textos seus aquesta web:

Al voltant d’aquest viatge pots trobar més informació al Wikilocs ElPetitViatge de Barcelona a Portbou pels camins de Costa així com al Twitter fent servir el hastag #elpetitiviatge podràs veure tots el tweets entre ells aquells que anava penjant mentres estava a la travessa.
Com diu l’amic Jordi, aquesta web és “una forma d’endreçar experiències, compartir-les i fer que els demés en puguem gaudir”. Desitjo que així sigui.

 

FacebookTwitterGoogle+Pinterest