http://lluisribes.googlepages.com

Nueva versión de mi página web. He cambiado mi foto tomando el sol en las playas Argentinas por una de más familiar de estas fechas navideñas. También he añadido un par de “gadgets”, una nueva opción de Google Pages.La URL de la web es la siguiente:

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

2 comentarios sobre “http://lluisribes.googlepages.com

 1. Hoooooola!

  doncs realment encara li queda molt, però el concepte és molt interessant i per segons quines coses és molt pràctic.

  De funcionar, funciona bé. És difícil trobar els servidors de google apagats… L’espai que et donen és de 100 Mb per pujar fitxers etc. Et donen també 5 direccions webs, per tenir fins a 5 webs.

  Et permet fer una pàgina web ràpidament, amb totes les seves pàgines secundàries, linkar és molt fàcil i posar una foto també. Tot i així, si has de canviar moltes coses molt sovint, com que tot es manega a través del navegador web amb ajax etc etc, a vegades és fa una mica rollo mantenir la web.

  Les plantilles estan bé, però no són gaire configurables, i configurar el disseny de la web al teu gust, és un xic complicat si vols canviar moltes coses però es pot.

  Molt interessant el tema de gadgets, que pots afegir d’una gran biblioteca fàcilment i li dona un toc més interessant a la teva web. Jo tinc la galeta de la fortuna i el buscador de la Wikipedia.

  Tema googleads, no ho sé. No ho faig servir, però m’imagino que sé per on van els tiros… i crec que pot ser molt útil i no crec que gaire difícil.

  Per últim, estic pendent a vere si comença a funcionar de mica en mica http://drupalsite.org. Pot ser molt interessant tot i que ara està amb beta i no està pulid.

  I això és tot, :) ja ens contaràs records!

Los comentarios están cerrados.